Продукти за garcia perez cia (3)

Салчичонал 125

Салчичонал 125

Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработен месен продукт, наречен "Салчичон" или "Чоризо бланко" с качество "Екстра", произведен с техники за бавна зрялост (температура от 6 до 12ºC и начална влажност от 78 до 86%). Формат: чанта 4кг
Morcillol 027

Morcillol 027

Смес от добавки, подправки и подправки, предназначена за месарски изделия, за производството на термично обработеното месо, наречено "Морсила". Формат: чанта 5кг
Aditivo completo curados 049

Aditivo completo curados 049

Смес от добавки и помощни продукти, предназначени за производството на месни изделия, които са сушени (включително с период на узряване под 30 дни) или термично обработени. Използва се като допълнение в рецепти, които добавят сол и подправки. В останалите случаи трябва да се провери, че сумата на добавките не надвишава законово разрешените максимуми за произведените колбаси. Формат: кутия 6кг